6 Ağu 2012

Opulmeye hazir misiniz?

TAŞINDIK: http://halkboyleistiyor.com

Pek Turkiye'deki sanal alisveris sitelerine bakmiyorum. Bazen cok uygun urunler olsa da genelde fahis fiyatlar kafami bozuyor. Sans eseri asagidaki ilana denk geldim. Gercekten opulmek istiyorsaniz, sizi onden alalim:


Bu objektif bir aralar 1200$ civarindaydi diye hatirliyorum, simdi baktigimda ciddi pahali olmus (ya da ben eski fiyatini yanlis hatirliyorum). Amazon.de sitesinde 1599 Avro, Amazon.com'da 1843$. 1600 Avro desen, Avro/TL oranini da 2.3 alsan 3680 TL yapar. Simdi vizeye basvursan, vize cikinca ucaga atlayip bir gece Almanya'da kalip bu aleti alip Turkiye'ye donsen sana maliyeti ne olur? Ha, bir de gumrukte vergi iadesi de alacaksin, onu da fiyattan dusmen lazim.

5500 TL yapti mi?

Ne demistim? Opulmeye hazir misiniz?

3 yorum:

  1. Sakın ola bu fiyatlardan memnun olduğum ya da kabullendiğim sanılmasın ama hocam o aradaki fark,yani 5.500 - (Almanya'ya gidip o lensi alma artı orada bir soğuk Bittburger içmenin toplam maliyeti)= X . X denen para standart bir Türk insanının Almanya'ya gidip o lensi alma artı orada bir soğuk Bittburger içemeyecek olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Olabilir sanki :)
    Uyanık geçiniyor gibi görünmek istemem ama işte bu yüzden ben 18-55 ve 55-250 kombinasyonuyla yola devam ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Tamamen katılıyorum. Türkiyede kolay para kazanmak adet olmuş.

    Hocam yazılarınızı heyecanla takip ediyoruz.

    K. ONCU

    YanıtlaSil
  3. çok haklısın sadece lens değil makine de aynı şekil hatta birine arkadaş elk.marketlerde daha ucuz niye böyle fiyat yazdın diye sordum sanane alıyorsan al almıyorsan karışma diye geri dönüş oldu insanın gözünün içine baka baka fiyatları yükseltiyorlar

    YanıtlaSil