11 Tem 2013

TASINDIK

Blog sitesini http://halkboyleistiyor.com sitesine taşıdım. Daha derli toplu oldu sanki. Aramak kolay, kategorilere göre sıralamak kolay, gezinmek biraz daha kolay.
Temayı bedava olanlardan bir tane seçtim. Şu anda tema geçici, bir süre sonra daha düzgün birşey ile değiştirmeyi düşünüyorum. Konuları bu blogdan otomatik olarak aldım, o yüzden yazım ya da format hataları var bazı konularda.

Hala php, html vs.. öğreniyorum ve bu yaşa kadar neden öğrenmedim diye kendime kızıyorum :)
Her neyse efendim, yeni adrese beklerim: http://halkboyleistiyor.com

8 yorum:

  1. Yeni yeriniz hayırlı olsun! Umarım ilerde rss okuyucuda olur!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RSS okuyucu olarak feedly kullanırsan siteyi görebiliyorsun. Ama Wordpress'te e-maille abone yapmayı henüz çözemedim :)

      Sil
  2. Hayırlı olsun Ertan Bey. Yalnız, yeni adres bizim kurumun web filtreleme uygulamasına "Potentially Damaging Content" olarak takılıyor. Başka yerlerde de bu şekilde takılıyor olabilir.

    Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Türkiye'deki filtrelemeyi anlamıyorum. Bazı kurumlar "bizden değil" diye bile bloklayabiliyorlar bazı siteleri. Bascek gibi siteleri de "eğlence sitesi" diye bloklayanları gördüm. Tor Browser kullanarak girilebiliyor galiba heryerden: https://www.torproject.org/download/download-easy.html
      Sitede Flash kullanmadığım için Tor Browser sorun çıkarmaz.

      Sil
    2. Tor her yere girse de sörf olayı sıkıntılı kendileriyle. Cookie olayı olmadığından her seferinde kullanıcı adı gir, şifre gir bezdirebiliyor.

      Bu arada Ertan Hocam bascek ahalisi olarak yeni adresimiz olan http://www.yap-poz.com forumunda sizi de bekliyoruz.

      Sil
    3. TOR öyle. Mesaj atacaksan her seferinde giriş yapman lazım ama yorum yapmayacaksan giriş yapmaya gerek yok, o yüzden kullanılabilir bence.
      Bu arada site 3-5 günlük, ne zaman buldular da blokladılar :)

      Sil
    4. site açılıyor, "damaging" değilmişsiniz ... :-) herhalde geçici bir problemdi.. yeni site daha "ışıklı" olmuş, hayırlı olsun ..

      Sil
    5. Oh be sevindim :) "Zararlı bilgi içeren site" kavramı ilginç aslında. Mesela gazete ve TV sitelerinin tamamı zararlı bilgi içeriyor çünkü külliyen yalan :)

      Sil